CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Cerco-Educa, anteriorment Viajes Montesol, és ara CERCO SOL

Benvolguts, Som un equip jove i dinàmic, motivat per aplicar els nostres coneixements adquirits com a monitors treballant en caus, esplais i cases de colònies, com també en escoles, convertint-nos en Directors de Lleure amb tota la responsabilitat que comporta estar amb infants i adolescents.

D’aquesta manera, doncs, tractareu amb gent competent que sabem el què fem i que hem planificat moltes sortides i activitats estant a primera línia, per tal de que sigui una activitat o sortida inoblidable. Coneixem de primera mà les vostres inquietuds i preocupacions i també estem familiaritzats amb empreses del sector del lleure, cases de colònies, serveis d’un dia, parcs temàtics i tot tipus d’empreses dedicades al món del lleure que poden oferir alguna activitat en el medi rural.

Cerco Sol, una empresa de lleure, actualment  situada al cor de Catalunya desde l’any 1980 i amb una mitjana de 40.000 nens a l’any, que avalen la trajectòria d’una empresa en constant evolució i creixement, per voler oferir-vos els millors serveis de qualitat …

No hi ha cap dubte que estarem al vostre costat en tot el que us puguem ajudar. Som conscients de que vosaltres sou el pilar de la nostra existència.

És per això, que ens oferim a visitar-vos, per presentar-nos i que ens coneguem en persona, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i amb molt de gust buscarem una data per trobar-nos.

La confiança no es compra, es guanya treballant a consciència!

aquest és el lema de la nostra empresa!

Des de primers de setembre de 2016, estem treballant amb vosaltres i per vosaltres, la Queralt, la Gemma i l’Oriol al vostre costat.

Les dades de l’empresa són:

CERCO SOL
Pl. Fius i Palà 1 Esc Esq. 3er 1ª
08241 Manresa
Telèfons: 93 782 35 15 /  648 21 42 22
Pàgina web: www.cerco.cat 
Mail: cerco@cerco.cat

Estem a la vostra disposició,

Equip CERCO SOL

TOP