CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Poble Espanyol

Poble Espanyol es construeix l’any 1929 amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona, com a pavelló dedicat a l’art. 49.000 m2 concebuts com un autèntic “poble” dins del cor d’una ciutat, per gaudir d’una representativa síntesi de l’arquitectura espanyola a través de reproduccions d’edificis reals que trobem per tota la península, a més de carrers, places i altres racons. La selecció dels 117 edificis de tota Espanya reproduïts a escala es fa amb l’objectiu de crear una composició global i harmónica perquè el visitant conegui la diversitat arquitectònica del país, no els edificis més emblemàtics de cada zona. La idea la va impulsar l’arquitecte Puig i Cadafalch i la van materialitzar Francesc Folguera i Ramon Reventós, també arquitectes, amb la participació del crític d’art Miquel Utrillo i del pintor Xavier Nogués. Amb el temps, alguns dels edificis del Poble han sobreviscut als originals i en algun cas han servit de model per a la restauració de l’edifici “mare”.

Tenim una gran varietat de propostes pedagògiques per a les escoles:

-Educació infantil: els colors del vidre, contorn-entorn! Un bosc ben especial!, Teixin teixits: fem la nostre bossa, el joc del drac, lega education, dibuixem sobre ceràmica, coneixem els artesans del poble, visita lliure.

-Cicle inicial: contorn-entorn! Un bosc ben especial!, pintem el vidre, el joc del drac, lego education, esgafriem històries sobre ceràmica, coneixem els artesans del poble, visita lliure.

-Cicle mitjà: sabons i aromes, treballem el cuir, fem un cistell, lego education, descobrim el jardí d’escultures, esgafriem històries sobre ceràmica, pintem el vidre, esmalt al foc: la nostra icona, joc del sarró, cursa d’orientació i artesania, visita lliure.

-Cicle superior: l’art del vidre: vidre pintat, sabons i aromes, l’art del cuir, lego education, esmalt al foc: la nostra icona, joc del sarró, la diversitat de la península, descobrim el jardí d’escultures, visita arquitectònica guiada, visita lliure.

Com arribar-hi:

Direcció: Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, Barcelona

Metro: Espanya (línies 1 i 3)

Autobusos: línies 13, 50, 61 i autobús turístic

A peu: es pot arribar a peu si us trobeu als voltants de la muntanya de Montjuïc

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP