CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Món Sant Benet

Món Sant Benet us convida a gaudir d’una experiència diferent, innovadora, que combina una intensa vivència sobre la història -on el punt de partida és el monestir- amb una de les propostes més avançades en l’àmbit de l’alimentació -la Fundació Alícia de recerca en alimentació i ciència . Món Sant Benet és un projecte cultural, turístic i d’oci d’una gran singularitat. Un conjunt únic, que alberga un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina, tot en un entorn natural incomparable.

Tenim una gran varietat de propostes pedagògiques per a les escoles:

Monestir:
– Visites guiades:”Mil anys d’història d’un monestir”, “Un dia en la vida de Ramon Casas”, “Hi havia una vegada…un monestir”
– Un monestir d’històries: “La Terra i el poder”, “Història d’un retrat”
– Un monestir d’artistes: “Pedra sobre pedra”, “Frescos de butxaca”
Fundació Alicia:
– Visita guiada: visita a la Fundació Alícia
– Salut i cuina: “Entrepans extravagants”, “Fem cuinetes”, “Correfogons”
– Cuina per curiosos: “Els tastaolletes”, “Setciències a la cuina”, “Fenòmens a la carta
– Cuines amb història: “Roda el món i torna al Born”, “Per sucar-hi pa”, “Enllulla’t els dits”.

El conjunt de Sant Benet vol ser, per a les escoles, un estímul per al coneixement, però també una experiència vivencial, emocional. Perquè a partir d’uns continguts que han estat preparats amb tot el rigor, les activitats s’han plantejat perquè els alumnes gaudeixin amb intensitat de l’experiència de descobriment de noves temàtiques, de nous horitzons.

Com arribar-hi:

DES DE BARCELONA

– Cotxe: Carretera C-58 fins a Terrassa, un cop allà seguiu per la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafeu la N-141 direcció Navarcles. A 450 metres trobareu l’indicador de Monestir de Sant Benet, sortiu a la dreta i seguiu la carretera fins a Món St Benet.

–Transport públic: Existeix un bitllet combinat de Ferrocarrils que inclou el trajecte d’anada i tornada fins a Manresa Baixador amb FGC, el viatge amb autobús de Transbages fins a Navarcles i l’entrada al Monestir. Els autobusos que enllacen Manresa i Navarcles són els números 751 i 786.  Des de la parada d’autobús de Navarcles fins al monestir hi ha un trajecte a peu d’uns 15 minuts.

El trajecte Barcelona Sants – Manresa també es pot fer a través de la línia R4 de Rodalies RENFE. Un cop a Manresa, podeu completar el trajecte fins a Món Sant Benet en taxi –hi ha una parada a la mateixa estació de tren- o en autobús. Si s’opta pel transport públic, cal desplaçar-se fins a la parada d’autobús de la plaça Espanya de Manresa. Cal agafar la línia número 751 que enllaça amb Navarcles. Des de la parada d’autobús de Navarcles fins al monestir hi ha un trajecte a peu d’uns 15 minuts.

DES DE TARRAGONA

– Cotxe: Autopista AP-7, en direcció Girona – França fins a l’altura de la sortida 25 cap a l’A2, en sentit Manresa. Un cop allà, seguiu la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafeu la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 450 metres trobareu l’indicador de Monestir de Sant Benet, sortiu a la dreta i seguiu la carretera fins a Món St Benet.

–Transport públic: Mitja Distància RENFE Tarragona- Barcelona Sants, d’aquí podeu agafar el tren de Rodalies de la línia R4 fins a Manresa, on podeu continuar trajecte fins Sant Fruitós de Bages amb els autobusos números 751, 722, 715 i 712.

DES DE GIRONA

– Cotxe: Autopista AP-7 en sentit sud fins la sortida 8, a l’altura del CIM La Selva. Un cop allà, agafeu la C-25 en sentit Vic fins la sortida 141B, seguiu la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafeu la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 800 metres trobareu l’indicador de Monestir de Sant Benet, sortiu a la dreta i seguiu la carretera fins a Món St Benet.

DES DE LLEIDA

–Cotxe: Autopista A-2 en sentit Manresa fins la sortida 518, que serveix per incorporar-vos a la C-25 en direcció Girona. Quan arribeu a la sortida 141 A, seguiu la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafeu la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 800 metres trobareu l’indicador de Monestir de Sant Benet, sortiu a la dreta i seguiu la carretera fins a Món St Benet.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP