CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Mas Portal


Lloc: Àger ( Noguera )
Capacitat: 162 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000479
Distància des de Barcelona: 183 km

Mas Portal es troba situada el centre de la cresta del Montsec i entre els rius Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana.
Prop del Congost de Montrebei i Terradets.  Llocs de gran interès com; La Règola, Corçà, Agulló, Verge de la Pedra i molts uns altres. A Àger trobem un ric patrimoni artístic; La muralla, la col·legiata, el claustre i l’església parroquial.
Altres conjunts arquitectònics importants de la zona: Conjunt de Cas, les Torres de Fontdepou, el Mas de Rei, l’Ermita de la Pertusa, Sant Lorenzo del Montsec i uns altres.

Al poble d’Àger es troba el Parc Astronòmic Montsec, on està situat el centre d’Observació de l’Univers de caràcter formatiu i divulgatiu. Poblacions importants de la zona; Artesa de Segre, Tremp i Ponts.

Instal·lacions:
Habitacions de 5-6 places amb bany complert, finca envoltada de boscos i zones ajardinades, 3 sales d’activitats , 1 gran porxo-sala d’activitats, sala de mestres, aparell de música, vídeo i televisió, menjador, calefacció central, camp de bàsquet i futbol, piscina i vehicle de suport logístic.

Com arribar-hi:
Agafar l’A-2 adreça Lleida. Deixar l’autovia en la sortida 504 i continuar per la C-53 en direcció a Balaguer. Una vegada arribem a Balaguer hem de passar l’estació d’autobusos i creuar el pont sobre el riu Segre que ens portarà a la C-12, direcció Àger.

Abans d’arribar al poble, trobarem un desviament a mà esquerra amb indicadors en Agulló / Corçà, més entrar, la carretera es bifurca: hem d’agafar direcció a Corçà, (mà dreta) seguim adreça oest fins a trobar l’indicador del centre de colònies (també a mà dreta) i ja estarem a la casa de colònies Mes Portal.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP