CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Aquarium

A l’Aquàrium de Barcelona  descobriràs tots els misteris de les aigües del Mediterrani. I ho podràs fer acostant-te des de primera línia als éssers vius que conviuen al mar que banya casa nostra.

Tenim una gran varietat de propostes pedagògiques per a les escoles:

-Visita guiada
-Visita lliure
-Tallers experimentals
-Activitats teatralitzades
-Visita a la zona tècnica
-Planeta Aqua
-Aula taller
-Explora
-Una nit amb taurons
-Treball de recerca al batxillerat

El vostre alumnat gaudirà de l’Aquàrium de Barcelona participant en les nostres activitats, i continuarà aprenent del mar, ara des de nous punts de vista.

El Mediterrani és un mar en constant evolució. Per això cada visita a l’Aquàrium està plena de nous secrets. Descubreix-los!

Com arribar-hi:

Anar a l’Aquàrium des de Plaça Catalunya:

T’has de dirigir cap a La Rambla i baixar per aquest conegut carrer de Barcelona fins arribar al  Monument de Colom.

Si no saps quin carrer és La Rambla, només has de mirar cap al mar (costat sud de plaça de Catalunya). És el carrer que baixa pel costat dret i arriba fins al Port Vell, que és l’antic port de Barcelona i el Moll de la Fusta.

Un cop estiguis al costat d’aquest monument que a més és un fabulós mirador, estaràs molt a prop de L’Aquàrium, el major aquari en temàtica de la Mediterrània d’Europa. Segueix llegint.

Arribar a l’Aquàrium des de el Monument de Colom:

Aquest emblemàtic monument es troba a la part més baixa de La Rambla. Si et fixes, al mar veuràs un pont de fusta. Es tracta de La Rambla del Mar. Aquest pont et condueix fins al Moll d’Espanya on està l’Aquarium.

Però una vegada creuat el pont, primer has de passar pel Centre Comercial Maremagnum i creuar-ho per complet. Pots fer-ho pel seu interior i arribaràs als cinemes. Just darrere dels cinemes està el L’Aquàrium de Barcelona. No té pèrdua.

Arribar a l’Aquàrium des de plaça Urquinaona:

Si estàs a plaça Urquinaona, és molt senzill arribar a l’Aquàrium. Només has de baixar per Via Laietana fins arribar al final d’aquest carrer on hauràs de creuar el Passeig de Colom.

Un cop al costat mar del passeig, has d’anar cap al sud anant per l’espai artificial amb herba que condueix al Moll d ‘Espanya, on veuràs l’Imax Port Vell, l’Aquàrium i el Centre Comercial Maremagnum.

Arribar a l’Aquàrium des de el Parc del Fòrum:

Encara que el Parc del Fòrum es troba a l’altra punta de Barcelona, ​​tens una manera molt senzilla i turística de arribar fins a l’Aquàrium. Es tracta de fer-ho mitjançant un passeig en vaixell, fent servir Las Golondrinas. Aquest transport turístic pel port de Barcelona té una línia que porta des de el port del Fòrum fins al Port Vell, just a la plaça on s’alça el Monument a Colom, que queda al costat del Moll d’Espanya.

Arribar a l’Aquàrium amb transport públic:

A prop de l’Aquarium tens les línies de metro L3 (verda) i L4 (groga). La línia L3 té la parada Drassanes al costat del Monument a Colom i La Rambla del Mar, mentre que la parada de la línia L4 porta per nom Barceloneta i està en la part baixa de Via Laietana. Si tens contractat el bitllet del Bus Turístic, un dels autobusos oficials de turisme de Barcelona, ​​té una parada en el mateix Moll d’Espanya, just al costat de l’Aquàrium.

A més de la línia V17 que és l’autobús que queda més proper, pots utilitzar moltes altres línies ja que per aquesta zona tenen parada molts altres autobusos urbans de Barcelona.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP