CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


La Granja


Lloc: Santa Maria de Palautordera ( Vallès Oriental )
Capacitat: 240 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: GE000057
Distància des de Barcelona: 55 km

La Granja està situada al peu del Parc Natural del Montseny a la població de Santa Maria de Palautordera.

És una granja escola familiar que porta en funcionament més de 20 anys.

Convidar a l’acció, inspirar pensaments positius, olorar el bosc, confiar, superar les pors, practicar l’anglès, pujar l’autoestima, entendre l’empatia… Unes colònies diferents, més intenses i amb una intenció concreta, la de millorar les relacions entre els alumnes alhora que es coneixen i se n’adonen d’un munt de coses per tornar a l’escola diferents de com ens han arribat. El Mètode La Granja, basat en l’educació emocional portada a la pràctica ens ajuda a que ho aconsegueixin, i el preu, amb tot inclòs i adaptat a totes les butxaques gràcies a les ofertes i al programa de subvencions de la nostra Fundació, permet que tots els nens i nenes del pais puguin accedir-hi.

Instal·lacions:
La instal·lació està distribuïda en tres cases independents, cadascuna amb menjador, habitacions, blocs sanitaris i habitació per mestres, tot en una sola planta i amb entrada pròpia. Mai es comparteix la casa amb un altre grup. Prats i esplanades al voltant. Porxos. Bosc. Taules de ping pong. Instal·lacions d’aventura: pont xinès, gran tobogan , rocòdrom, circuits d’aventura etc.. adaptades a totes les edats. Cinema (pantalla amb canó). Sala de mestres amb Internet (gratuït). Cafeteria (gratuïta pels mestres i acompanyants de dilluns a divendres). Gran aparcament (80 cotxes). Picador i pista d’equitació (20X40). Animals de granja i cavalls. Platja a 20km.

Com arribar-hi:

“La Granja” està situada al peu del Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera), Barcelona. Es troba a 42 km de Barcelona ciutat i a 56 Km de Girona. Podreu arribar fàcilment en autocar o tren:

TREN: a 300 mts de l’estació de Renfe “Palautordera” i 10 minuts caminant per un camí de bosc. Aviseu-nos i us vindrem a buscar. El trajecte des de Barcelona dura 45 minuts aprox. i la freqüència entre trens és de 30” aprox.

AUTOCAR: A 3 km de la sortida 11 de l’autopista AP-7 (sortida St. Celoni-Montseny). El viatge des de Barcelona és de poc més de mitja hora.

COORDENADES GPS – Longitud: 41.6688 Latitud: 2.461386

ADREÇA POSTAL – Passatge Sanata s/n (finca granja escola) de Sta. Maria de Palautordera, 08460(Barcelona). 93 848 22 77.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP