CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Catalunya en Miniatura


Lloc: Torrelles de Llobregat ( Baix Llobregat )
Distància des de Barcelona: 25 km

Catalunya en Minuatura està situat a 11 quilòmetres de Barcelona, Catalunya en Miniatura és un parc temàtic de maquetes inaugurat en 1983 i que està considerat el complex turístic cultural en miniatura més gran del món. Amb una extensió de 25.000 metres quadrats el recinte conté uns 150 monuments i edificis més característics que es poden contemplar a Catalunya. Modernisme, gòtic o Romànic es poden contemplar en tota la seva esplendor a una grandària més reduïda. Entre els serveis que ofereix el parc posseeix aparcament gratuït, zona de restauració i de pícnic, un amfiteatre en el qual es realitzen actuacions infantils, una botiga per poder portar-te un record del lloc i un tren de passatgers amb el qual poder recórrer tot el parc.

Tenim una gran varietat de propostes pedagògiques per a les escoles:

-Exposició de maquetes
-Circuits d’aventura
-Maquetes + granja mòbil
-Visita al taller
-Taller de maquetisme
-Orientació
-Viatge en tren

Com arribar-hi:

Amb Cotxe:

 1. Sortir per la Diagonal direcció Lleida i agafar la B23 fins la sortida nº5 “A2- Lleida”. Un cop a la A2 sortir a la sortida nº602 de Sant Vicenç dels Horts. Anar fins a la rotonda on està indicat Torrelles de Llobregat. Quan arribi a Torrelles de Llobregat ja està indicat el Parc Catalunya en Miniatura.
 2. Per la Ronda de Dalt s’ha de sortir per la sortida cap a Lleida A-2. A la B23 anar fins la sortida nº6 “A2- Lleida”. Un cop a la A2 sortir a la sortida nº602 de Sant Vicenç dels Horts. Anar fins a la rotonda on està indicat Torrelles de Llobregat. Quan arribi a Torrelles de Llobregat ja està indicat el Parc Catalunya en Miniatura.

Amb Transport Públic:

En Autobús Autobús de color verd que es diu “Soler i Sauret”. És la línia 62 i té la parada d’origen al carrer Riera Blanca xamfrà amb Travessera de les Corts. Aquest autobús el deixa a 5 minuts del parc.

En tren, FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya)

Anar fins a Sant Vicenç dels Horts, amb la línia Llobregat-Anoia dels FGC amb tres estacions dins del terme municipal: Sant Vicenç dels Horts, Can Ros i Quatre Camins. Una vegada allà agafar l’autobús de “Soler i Sauret”.

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP