CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Mas


Lloc: Torrelles de Llobregat ( Baix Llobregat )
Capacitat: 90 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000065
Distància des de Barcelona: 25 km

Can Mas és una casa situada al Massís del Pregarraf, a Torrelles de Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV però no fou fins l’any 1850 que la casa s’amplià i comença a tenir importància. Escapat! Vine a un lloc genuí, prou lluny per deixar enrrere la rutina, però molt a prop de la natura i els amics. A les cases de colònies, t’hi esperen espais privilegiats per compartir i conviure. Per estades amb la familia, l’escola, l’esplai, corals i altres activitats culturals o polítiques. Confia amb les nostres instal·lacions. Quan els nens vinguin amb l’escola podran veure la nostra petita granja.

Instal·lacions:
La casa disposa de, 5 sales taller, 1 sala 100m2, el Trull (sala amb xemeneia), 4 W.C (tots a l’exterior), la granja, 1 camp de futbol, 1 zona de pic-nic i 3 esplanades. Tota la casa està adaptada per cadires.

Com arribar-hi:

En Cotxe: Tan si aneu per la AP-2 o la A-2 , heu d’agafar la sortida Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei en direcció a Sant Vicenç dels Horts fins a la cruïlla amb la carretera BV-2002, travessar-la en direcció a Torrelles de Llobregat, incorporant- he a la carretera BV-2005. Des d’aquesta rotonda, fins a la rotonda de l’entrada a Torrelles de Llobregat, hi ha 5 Quilòmetres. A l’esquerra hi ha una gasolinera. Aquesta rotonda té tres sortides la primera va a una zona industrial, la segona dur, al nucli del poble i és molt difícil sortir-se’n, i per últim, la tercera, és una variant, que seguint els indicadors de la barriada de Can Mas, podreu arribar fins la masia.

 En Transport Públic:

 • Opció A: FFCC fins a St. Vicenç dels Horts. D’aquí a Torrelles hi ha 6 km., que es poden fer en cotxe de línia de l’empresa Soler i Sauret. La casa està al final del poble, a 1 km. per un camí sense asfaltar.
 • Opció B: Autobus fins a Torrelles amb l’empresa Soler i Sauret. La casa està al final del poble, a 1 km. per un camí sense asfaltar.

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP