CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Font Brunyola


Lloc: Brunyola ( Selva )
Capacitat: 70 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000381
Distància des de Barcelona: 105 km

Can Font és una casa de pagès rehabilitada com alberg-casa de colònies. Manté l’antiga estructura pairal i té 5 Ha de bosc propi. Està situada al petit nucli urbà de Brunyola (La Selva), encarada al sud, i amb vista a la plana de Girona, Guilleries i Pirineus. La casa té 95 places i permet gaudir d’una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies, amics i grups de formació.El seu entorn natural i rural ofereix la possibilitat de gaudir d’unes vacances tranquil•les en família o amics, gaudint de la piscina amb vista a la plana de Girona, de les instal•lacions esportives, i passejant pels camins del bosc de Can Font. La seva situació és immillorable per gaudir d’elements tan diversos com la muntanya, la platja i la ciutat.

Instal·lacions:
Tenim pista poliesportiva, piscina, sorral, zona d’acampada, bosc de 5 ha., hort. Hort: Petit hort ecològic seguint la tècnica de Parades en Crestall. S’hi poden trobar diverses hortalisses típiques de la nostra taula. També disposem d’un espai on els grups poden fer activitats hortícoles. Pista de bitlles: Disposem d’un espai preparat per jugar a bitlles catalanes, petanca. Granja: llindar del bosc trobareu un ampli galliner amb les nostres gallines de races variades i el corral de les cabretes. Pista poliesportiva: pista il•luminada i mides oficials per practicar futbol, handbol, bàsquet, patinatge, tenis, voleibol… Piscina: de 15 m x 7,5 m de longitud, i de 0,80 m a 1,45 m de fondària. Disposa de zona amb gespa. Zona d’acampada: espai habilitat per acampar; disposa d’una font, zona d’ombra i lavabos. Era: l’antiga era de la casa és un espai tancat de joc en el qual es poden realitzar diferents activitats. També disposem de barbacoa. Zona de jocs infantils: parc infantil i sorral per als més petits. Bosc propi: 5 ha. en les quals hi ha preparats diferents circuits. S’hi poden realitzar activitats diverses com: passejades, jocs de nit, curses d’orientació.

Com arribar-hi:
Des de Barcelona/Tarragona/ Lleidaper l’AP7 direcció Girona fins la sortida 8 cap a Riudellots de la Selva / C25. Agafar la carretera C25 fins la sortida 225 cap a la C63 direcció Olot fins trobar la carretera GIV-5334 direcció Brunyola. Des de Girona agafar la carretera GI-533 cap a Sant Dalmai i desprès continuar per la carretera GIV-5334 fins Brunyola.

GPS: 41º54’15.421″N / 2º41’1.932″E

Amb transport públic

Es pot arribar amb autocar fins a la mateixa porta de Can Font.

Fins a Santa Coloma de Farners, a 8 km, hi ha línia d’autobusos de la companyia Teisa, que connecta amb la costa, Girona i Barcelona. També hi ha línia d’autobusos de la mateixa companyia que van a Olot i tenen parada just a l’encreuament de la carretereta de Brunyola, a 3 Km de la casa.

Amb RENFE es pot arribar amb regionals o mitja distància fins a Sils, a 18 km, o amb regionals fins a Riudellots a 16 km.

A Santa Coloma hi han empreses de taxi i autocars per fer serveis particulars

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP