CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Bajona


Lloc: Clariana del Cardener ( Solsonès )
Capacitat: 214 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: GE000056
Distància des de Barcelona: 110 km

Can Bajona és una granja escola, va néixer l’any 1985 amb l’afany de donar a conèixer el món rural als alumnes de totes les escoles.Està situada al Solsonès, al Pre-Pirineu, al terme municipal de Clariana del Cardener, a 7 km. de Solsona  i a 12 km de Cardona. Vorejades de grans extensions de boscos que ens ofereixen un paisatge muntanyenc, on podem gaudir de la Natura: al llindar del Pantà de St. Ponç i molt a prop de les pistes d’esquí del Port del Compte, el Castell de Cardona i la Muntanya de Sal. És també un lloc on podreu viure una experiència en contacte amb un entorn de mitja i alta muntanya, on podreu gaudir d’unes activitats totalment adaptades en l’àmbit que ens envolta i als diferents infants i joves.En un entorn privilegiat durant tot l’any les famílies, parelles i grups podran gaudir durant els caps de setmana, festius, ponts i vacances de les nostres instal.lacions, activitats, excursions, sortides a la natura.

Instal·lacions:
Can Bajona és una casa amb una capacitat per a 214 places distribuïdes en habitacions de 4-6 places amb bany complert, en habitacions de 12-16 places i una habitació adaptada per minusvàlids. Disposa de 2 Menjadors, calefacció i aigua calenta, piscina, barbacoa, sales d’estar, telèfon públic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.També disposa de granja, hort i hivernacle, bosc propi i camps de conreus, 3 camps de futbol, 4 camps de bàsquet, 3 sales d’activitats nit, i 10 sales per a tallers.

Com arribar-hi:
Amb cotxe o autocar des de Barcelona-Manresa per Autopista o autovia.

Un cop heu arribar a Manresa, continuar per la C-25 direcció Solsona, fins enllaçar amb la C-55 direcció Cardona-Solsona (sortida mà dreta). En el punt kilometric 74,5 de la C-55 trobareu un indicador a mà dreta amb el nom de Granja – Escola Can Bajona. Ens trobem a 800m de la cruïlla.

Autocar de línia:

Fins a Manresa d’on surt un autocar de línia que dur fins la urbanització del Pi de ST. Just. També s’hi pot arribar amb autocar de línia que té parada a Solsona, del poble a la casa hi ha 7 km.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP