CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg El Mirador del Port del Comte


Lloc: La Coma i la Pedra ( Solsonès )
Capacitat: 187 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000410
Distància des de Barcelona: 145 km

Alberg Mirador del Port del Comte està situat al municipi de La Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès i a peu de pistes de l’estació d’esquí alpí del Port del Comte , on podreu viure una experiència única en contacte amb un entorn de mitja i alta muntanya, on podreu gaudir d’unes activitats totalment adaptades en l’àmbit que ens envolta. Situat enmig d’un paratge de gran bellesa, dins d’una comarca encara verge i que comporta infinites possibilitats per a descobrir un entorn rural encara existent.

Instal·lacions:
Habitacions de 4 i 8 places totes amb bany complert, 1 habitació adaptada a minusvàlids i calefacció central. Piscina coberta climatitzada. Disposem de 200 places a peu de pista, camp de futbol i 2 camps de bàsquet. 2 sales de jocs per activitats recreatives i de lleure, sempre sota el control del monitor de lleure, sala d’estar per professors i 4 sales tallers. Menjador i cuina pròpia per a 200 places. Habitacions de 4 i 8 places totes amb bany complert, 1 habitació adaptada a minusvàlids i calefacció central.

Com arribar-hi:
Des del punt d’origen s’ha d’arribar fins a Manresa, i allà prendre direcció Solsona (sobretot NO Berga). Un cop a Solsona, entrar dins el casc urbà i a la primera rotonda que trobaran dins el nucli , continuar de front. A la sortida de Solsona, agafar la direcció que indica Port del Comte per Coll de Jou, que és continuar la carretera de front, sense desviar-se a la dreta, seguint la carretera LV-4241. No cal que passin NI per Sant Llorenç, ni per La Coma. Tot el que no sigui aquest itinerari implica fer volta.

 

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP