CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg Jaume I


Lloc: L’Espluga de Francolí ( Conca de Barberà )
Capacitat: 196 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000020
Distància des de Barcelona: 120 km

Alberg Jaume I situat a la comarca de la Conca de Barberà, a 8 km de Montblanc, a 2 km de l’Espluga de Francolí i a 1 km del monestir de Poblet. També a 120 km de Barcelona, a 46 km de Tarragona, a 203 km de Girona i a 60 Km de Lleida. L’indret es coneix com Les Masies i es troba al peu de les muntanyes de Prades. Construït a final del segle XIX. Estructurat en tres nivells: el primer agrupa les zones de lleure i aparcament, el segon és situat al voltant d’un pati interior i el tercer està format per un jardí i altres dependències que envolten l’edifici principal.

Instal·lacions:
Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (24 places, consulteu a l’alberg) sala amb TV i DVD, sala d’actes amb capacitat per a 100 persones, sala de jocs, 4 sales taller, biblioteca,ludoteca, piscina , jardí amb perímetre delimitat, camp de futbol, calefacció i pàrquing.

Com arribar-hi:
Des de Barcelona

Amb autobús: Companyia Hispano-Igualadina.línia Barcelona-Torregrossa. La parada d’autobusos està al centre del poble a 2,5 km de l’alberg. Amb tren: RENFE: Línia Barcelona – Lleida. L’estació queda a 2,5 km de l’alberg. Amb cotxe: N-240 Tarragona-Lleida. AP-2 en la bifurcació de les dues autopistes, prendre l’Ap-2 direcció LLeida. Sortir per la sortida 9, Montblanc-Espluga de Francolí. Un cop al poble seguir les indicacions direcció Les Masies/Alberg Jaume I, situats a 2,5 km del centre del poble.

Des de Lleida

Amb autobús: Companyia Hispano-Igualadina. Amb tren: RENFE: Direcció Tarragona. Amb cotxe: N-240 direcció Tarragona, sortir per la sortida L’Espluga F-Poblet. Un cop al poble seguir les indicacions direcció Les Masies/Alberg Jaume I, situats a 2,5 km del centre del poble.

Des de Girona

Amb tren: RENFE: Girona-Tarragona, i després enllaçar amb el tren Tarragona-LLeida i baixar a L’Espluga F. Amb cotxe: Ap-7 direcció Barcelona. Un cop passat Barcelona, prendre l’AP-2 direcció Tarragona-LLeida i en la bifurcació de les dues autopistes, agafar l’AP-2 direcció LLeida. Sortir per la sortida 9, Montblanc-Espluga de Francolí. Un cop al poble seguir les indicacions direcció Les Masies/Alberg Jaume I, situats a 2,5 km del centre del poble.

GPS

UTMx 340.55

UTMy 4582.75

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP