CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


L’encanyissada


Lloc: Poble nou del Delta ( Montsià )
Capacitat: 64 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000022
Distància des de Barcelona: 191 km

L’Alberg L’Encanyissada es troba a la petita localitat de Poble Nou del Delta, al Montsià. Lloc idíl·lic per fer colònies i estades, gràcies al seu entorn privilegiat on podreu gaudir d’uns dies a la natura coneixent les pecurialitats de la flora i la fauna que ens ofereix el sud de Catalunya.

Des de l’Alberg es poden fer visites al  Parc Natural del Delta i altres llocs d’interès. També podreu realitzar diferents rutes i excursions a peu o bicicleta i sortides on podreu observar les aus.

Per la zona es poden practicar diferents esports aquàtics, com canoa, piragüisme,  windsurf, vela, esquí aquàtic, kitesurf o bodyboard, o gaudir tranquils de les platges i paisatges que ens ofereix la zona.

Instal·lacions:

L’alberg està format per dos edificis comunicats per un patí interior. Al seu interior trobem les estàncies  distribuïdes en habitacions de 4 i 6 llits amb banys comunitaris. També disposa de sales polivalents per poder realitzar diferents activitats.

L’albergs està equipat per a persones amb mobilitat reduïda.

Els exteriors trobem un patí ampli on podrem realitzar activitats.

Com arribar-hi:

Amb vehicle propi

N340 fins a St. Carles de la Ràpita o AP7 fins a la Sortida 41 i a partir d’aquí agafem la N340 fins a St. Carles de la Ràpita. Un cop arribat a aquesta població, anem en busca del port i sortim de la població direcció Barcelona vora la mar. Tot just surtin de St. Carles del Ràpita trobarem una carretera a mà dreta que ens portarà, al cap de 8 km, cap al Poble Nou.

Transport Públic

Tren: Renfe fins a l’estació de l’Aldea- Amposta. (Consultar horaris)
Agafarem un autobús que ens portarà fins a Amposta (Hife). Cal prendre un altre autobús que ens pot portar fins a Poble Nou del Delta (només entre setmana).
Si no agafarem un autobús que ens portarà fins a St. Carles de la Ràpita.

Autobús: Hife té un trajecte diari de Barcelona (Illa-Diagonal) a St. Carles de la Ràpita. Consultar horaris al web d’Hife. El trajecte de St. Carles de la Ràpita al Poble Nou (8km) només es pot fer amb autobús entre setmana (sortides a les 9h i a les 13h.

+ informació d’horari i serveis a Hife

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP