CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Bordoi


Lloc: St. Antoni de Vilamajor ( Vallès Oriental )
Distància des de Barcelona: 43 km

Can Bordoi és una granja situada a la població de Sant Antoni de Vilamajor a la comarca del Vallès Oriental

La granja Can Bordoi organitza sortides d’un dia on podreu gaudir d’un magnífic entorn rural, convertir-vos en autèntics pagesos, conèixer els animals i molt més. També organitzen tallers d’elaboració on podrem fer el nostre propi formatge o mató.

Instal·lacions:

A l’exterior de la casa trobem grans esplanades amb gespa ideals per fer activitats,  zona de granja on viuen els diferents animals que tenen i l’hort.

Com arribar-hi: 

AP-7 direcció Girona/França, sortida 12 A, direcció Cardedeu. A la Rotonda agafeu la 4ª sortida direcció BV-5105, continueu recta per BV-5150, després de passar dues rotondes a la tercera agafeu la 1ª sortida direcció C-251 i gireu a l’esquerra per avinguda de l’Onze de Setembre/ Plaça doctor Roman Julia Bonet. Una mica més endavant gireu a la dreta cap avinguda Montells.

Continueu  pel Passeig Pau Casals i gireu a l’esquerra per agafar la carretera de Cànoves/ BV-5108, continueu per aquesta carretera i a la rotonda agafeu la 3ª sortida per continuar per carretera de Cànoves i continuem tot recta fins a la propera rotonda, a la rotonda agafeu la 1ª sortida direcció Camí Barri el Rieral, a  800m i agafeu la sortida a mà dreta, al següent trencall gireu a la esquerra.

Amb transport públic

Barcelona-Sants : Tren rodalies Renfe, R2N destinació Sant Celoni (10 parades), fins Cardedeu. 1 min a peu fins Estació Rodalies de Cardedeu.

A l’estació de Cardedeu agafeu l’autobús fins la parada, Verge de Montserrat – l’Oreneta, queda a 15 min a peu de Can Bordoi.

+ informació d’horaris i serveis a Renfe  i Sagales

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP