CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg Mare de Déu de Montserrat


Lloc: Barcelona
Capacitat: 220 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000084
Distància des de Barcelona: 8 km

Mare de Déu de Montserrat és un edifici modernista situat en una zona tranquila de Barcelona; a 5 min a peu del famós Park Güell i a 20 min en metro del centre; és un alberg amb dormitoris i habitacions privades rodejats d’un gran jardí que us garantitza una estància agradable.

Situat en una zona molt tranquil·la de Barcelona, ben connectada amb el centre de la ciutat, amb metro i autobusos diürns i nocturns, raó per la qual l’alberg es converteix en un perfecte punt de partida per poder visitar tota la ciutat. L’edifici té una gran singularitat, ja que es tracta d’una construcció modernista combinada amb un estil neomoresco de gran valor històric i arquitectònic, que va ser adaptada l’any 1983 per convertir-se en el primer alberg de Barcelona. El seu entorn privilegiat i la riquesa vegetal dels seus jardins ho converteixen en un allotjament ideal per gaudir de la tranquil·litat i alhora de la ciutat.

Instal·lacions:

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consultar a l’alberg). Sala d’estar amb TV, sala de jocs, auditori amb capacitat per a 150 persones, sala de reunions amb capacitat màxima per a 18 persones, bugaderia, calefacció i pàrquing gratuït

Com arribar-hi: 

Amb autobús urbà: (diürn) Línies V-17 C/ Roger de Llúria escaira Plaça Urquinaona i 92 que surt del Passeig Marítim. (nocturn) N-5 sortida Plaça Catalunya, fins a la parada Coll de Teixonera.

Amb metre: Estació de Vallcarca, L-3 (cada 5 minuts) TMB. Sortida República Argentina i línia blava L-5 parada el Coll-Teixonera. Com arribar a la ciutat:

Amb autobús: Estació del Nord caminar fins a Plaça Urquinaona agafar V-17 adreça el Carmel.

Amb tren: Estació de França caminar fins a Via Laitena i agafar V-17 adreça Carmel i estació de Sants, metre línia verda L-3 fins a Vallcarca, a 30 minuts. Aeroport: amb l’Aerobús.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP