CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Rukimon

Rucs del Corredor va néixer l’any 1996 de la mà d’en Joan Compañó, la Paloma Vicente i una colla d’amics que els van fer costat. L’objectiu: la conservaciórecuperació i promoció de l’espècie asinina.

Va obrir al públic l’any 1998 i, actualment, la reserva està ubicada en una finca de 10 ha distribuïdes entre pastures i bosc. Els únics habitants fixes de la reserva són uns 50-60 ases, la resta d’habitants pertanyen a la fauna autòctona de la zona. És l’única reserva a tot l’Estat on podreu veure exemplars de les diferents races de burros que ens són més properes i es troben en perill d’extinció.

Durant aquest anys, l’objectiu final ha estat sempre garantir la continuïtat de les races més properes de rucs. Per això, en Joan i la Paloma, no han deixat de banda la cria selectiva però, tanmateix, també han fomentat la promoció dels burros i la reinserció d’aquests en llocs productius dins el context actual. Ells diuen que: “només la seva utilitat en garanteix la continuïtat“.

Hem desenvolupat un treball diari d’investigació i de proves per arribar a obtenir les activitats que, partint de les aptituds dels rucs, compleixen amb les variadíssimes expectatives dels visitants (diversió, oci, temps lliure, gaudir de l’entorn, desenvolupament personal, programes didàctics i educatius, rutes culturals…) i ajuden a dignificar i valoritzar els rucs.

Si feu un tomb per aquesta pàgina us fareu la idea de la quantitat d’activitats, programes i propostes que conformen l’oferta actual de l’empresa i per la qual, Rucs del Corredor continua vetllant amb l’afany de millorar i innovar dia rere dia, tot consolidant l’existència d’aquests animals que són la seva passió.

Com arribar-hi:

Vehicle propi: Accés desde la C-32 sortida 99 i la C-60 sortida 4. Desde l’AP-7, agafar la C-60 direcció Mataró. Direcció Dosrius des de Llinars del Vallés, Cardedeu o Mataró (carretera B-510). Una vegada a Dosrius seguir en direcció Canyamars (carretera BV-5101)

Transport públic: Tren fins a l’estació de Mataró. Davant de l’estació hi ha la parada del bus de la companyia Sagalés que fa la ruta Mataró-Canyamars (línia 551). Una vegada a Canyamars hi ha 5 minuts a peu fins a Rukimon sota l’ombra dels plataners.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP