CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Parc Arqueològic Mines de Gavà

Considerat un dels conjunts patrimonials més importants i singulars del nostre país, l’ explotació s’inicià fa una 6.000 anys, en el neolític, i durà un mil·lenni. Es tracta de les mines en galeria més antigues d’Europa i les úniques dedicades a l’extracció de variscita, mineral amb el qual s’elaboraven ornaments que eren intercanviats en complexes xarxes que abastaven la Mediterrània occidental. També s’han recuperat restes singulars com el crani trepanat i la Venus de Gavà.

El Parc arqueològic, creat amb l’objectiu de preservar i difondre aquest excepcional jaciment miner, proposa una experiència única en la que les estructures mineres conviuen amb una presentació museogràfica moderna, on el visitant pot copsar la magnitud del jaciment i conèixer, alhora, el sistema de vida i les creences dels nostres avantpassats mitjançant avançats elements audiovisuals i multimèdia. Bona part de les peces originals es poden visitar al Museu de Gavà.

Gavà és un dels municipis més grans de la comarca del Baix Llobregat i té una situació privilegiada. Es troba a 15 quilòmetres de Barcelona i a 10 de l’aeroport de Barcelona- El Prat.

Com arribar-hi:

Per arribar a la ciutat, es pot accedir a través de l’autopista C-32, la comarcal C-245 o la C-246 (autovia de Castelldefels). Però a més, Gavà compta amb una estació de RENFE, de la línia de Rodalies, i serveis d’autobusos que enllacen amb Barcelona, amb parades a d’altres localitats veïnes com Viladecans, Sant Boi, el Prat, Hospitalet i Castelldefels.

Comunicacions amb Gavà

Amb Bus: Dotze línies faciliten la comunicació entre Gavà i Barcelona i altres localitats de l’entorn. Des de plaça d’Espanya, Barcelona, cada 10 minuts.

Consulta línies y horaris a Baixbus

A més, la línia urbana Gavabús connecta els barris de ca n’Espinós, la Sentiu i Gavà mar amb el nucli urbà de la ciutat. Consulta horaris i trajectes

Amb Ferrocarril: Línia R2. Telèfon d’atenció al client:

Renfe-Rodalies

A més, podeu optar per estacionar el vostre vehicle a l’estacionament gratuït situat al costat de la plaça de l’Estació.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP