CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


La fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà, una de les 28 reserves naturals del Parc Natural, creix sobre la bugada del volcà del Croscat, que s’estén pels municipis de Santa Pau, Olot i les Preses.

Bosc de fajos (Fagus sylvatica), excepcional per créixer sobre la bugada de lava del volcà del Croscat, en un lloc pla, amb pujols suaus (tossols), i una altitud de 550 m. Font d’inspiració d’artistes, com Joan Maragall, que va escriure el poema que la va fer famosa (monòlit dedicat al poeta a l’entrada de l’itinerari pedestre núm. 2).

Accés: Es pot accedir a peu per l’itinerari 2 (recorregut de 30 min. per la Fageda des de l’aparcament de Ca Serra, km 4,0 ctra. d’Olot a Santa Pau,a mà esquerra). Des d’Olot l’itinerari 3 que va fins a la Fageda (4 km, 1h 30), i des de Santa Pau també es pot accedir a peu (5,2 km 1h 45). L’accés en vehicle a motor està prohibit dins de la reserva.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa dóna autorització per accedir a la Fageda amb vehicle prèvia acreditació del grau de discapacitat.

Com arribar-hi:

Sortir de Barcelona per la Meridiana o la Ronda de Dalt. Agafar la C-33 adreça Girona (AP-7). En la sortida 2 després del peatge, prendre la C-17 (adreça Parets, Vic i Puigcerdà). Passat Vic, continuar direcció Ripoll. En el km 69, situar-se en el 3er carril a l’esquerra per incorporar-se a la C-37 direcció Manlleu, Torelló i Olot. Passar els Túnels de Bracons. Creuar el poble de Les Preses, fins a arribar al rètol d’entrada a “Olot”. En la segona rotonda (molt gran, amb una enorme escultura d’una balança), girar a mà dreta “Totes direccions” i continuar fins a la 4a rotonda, on trobareu una gasolinera BP davant. Prendre a la dreta la carretera “GI-524– Santa Pau”. En el km 4,8 hi ha un desviament a mà dreta amb l’indicador “La Fageda”.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP