CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg Era Garona


Lloc: Salardú
Capacitat: 180 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000013
Distància des de Barcelona: 332 km

Situat al bell poble de Salardú, en el Naut Aran en adreça Vaquèira (4 km)z. Un dels seus principals atractius és el paisatge aranès (flora i fauna) i la proximitat amb l’estació d’esquí de Vaquèira-Beret.
Edifici gran, adequat a les peculiaritats del seu entorn. La pedra natural del país i la pissarra són els elements propis de la seva construcció. L’edifici està format per dues ales allargades que s’uneixen en un nucli central que constitueix l’accés principal.

Instal·lacions: Menjador, sala d’estar amb TV i DVD, saló d’actes (100 persones), sala de jocs de taula, sala polivalent amb jocs recreatius, sala taller, 1 aula (35 persones), 2 aules (45 persones), pista exterior de mini-básquet, terrassa i solárium, biblioteca, bugaderia, cuina, calefacció, ascensor, rocòdrom, Escola de Tècnics Esportius de la Val d’Aran’ (ETEVA).

Serveis: Bar-cafeteria, lloguer de llençols, tovalloles i bicicletes, telèfon públic i fax, fotocopiadora, guarda-esquís, servei de premsa diària, projector de diapositives, equip de música, karaoke, megafonia, recollida de correu, préstec gratuït de planxa i autoservei de bugaderia, jocs de taula, tennis taula i consignes.

Com arribar-hi:

Amb autobús: la companyia Alsina Graells té connexions des de Barcelona i Lleida. Estació central de Barcelona i Lleida.

Amb cotxe: des de Barcelona, A-2 fins a Lleida, N-230 a Vielha, Salardú es troba a 10 km. També es pot anar per Tàrrega, N-II fins a Alfarràs, per la C-148, que passa per Balaguer i la N-230 fins a Vielha. Des de Tarragona: autopista o carretera N-240 fins a Lleida. Des de Lleida: N-230 fins a Vielha. Des de Girona i França: Eix transversal fins a Lleida

 

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP