CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg de la Vall d’en Bas


Lloc: Sant Esteve d'en Bas
Capacitat: 55 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000560
Distància des de Barcelona: 106 km

En un entorn privilegiat, al costat de la Via Verda i just als peus del camí de Santiago català, trobem l’Alberg de la Vall d’en Bas.

La construcció de l’alberg encara que és completament nova en el seu interior, ha conservat les estructures del que havia estat l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, és per això que quan ho veiem des de fora és tan peculiar (fins i tot, dues de les habitacions mantenen el que havia estat la petita garita de vigilància).

Quan entrem ja podem veure la modernitat de la instal·lació, i la seva gran amplitud que demostra la comoditat que tindran els nostres clients.

L’alberg de la Vall d’en Bas, ofereix cinquanta-cinc places, repartides en tretze habitacions (una d’elles adaptada), cada habitació disposa de bany propi i les trobem de quatre o cinc llits.

L’alberg s’adapta perfectament a les vostres necessitats i donem l’opció de poder disposar d’habitació individual, doble o triple.

En la planta baixa trobem a part de les habitacions, la recepció, servei de bar, el menjador i també una sala comuna. En la part superior també disposem d’una sala de jocs a part de la resta d’habitacions. En les dues plantes, disposem de banys comuns.

En la part posterior de l’Alberg podreu gaudir d’una terrassa amb vista del Puigsacalm, i les serraladas de Llancers i Sant Miquel de Castelló, mentre que en la planta baixa trobéssiu una zona enjardinada.

L’alberg ofereix servei de wifi gratuït, servei de pàrquing de cotxes i també de bicicletes, a més d’oferir-vos l’oportunitat de poder gaudir de fantàstiques excursions per la Vall d’en Bas i la Garrotxa (guiades per compte propi).

També us podreu apuntar a les moltes activitats que es poden fer a la Vall i a la Comarca.

I no oblideu que en l’alberg de la Vall d’en Bas, podreu escollir també la mitja pensió o la pensió completa on menjareu productes típics de la terra.

Els nostres menús, equilibrats i sans, estan fets tots amb la base del que tenim en els nostres camps i en les nostres granges.

Fes-nos una consulta


  Nom del responsable: *

  Nom del centre: *

  Curs: *

  Població: *

  Codi Postal: *

  Adreça: *

  Telèfon de contacte: *

  Correu electrònic: *

  Dates sol·licitades: *

  Numero adults: *

  Numero nens: *

  Tipus de sortida:
  Sortida d'un diaColònies

  Observacions:

   Motiu de la reserva: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Pensió escollida: *
   Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

   Nom del responsable: *

   Telèfon de contacte: *

   Correu electrònic: *

   Dates sol·licitades: *

   Numero de adults: *

   Numero de nens: *

   Servei de monitors:
   SiNo

   Observacions:

   TOP