CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


L’Estol


Lloc: Sant Martí Sarroca ( Alt Penedès )
Capacitat: 40 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000337
Distància des de Barcelona: 70 km

L’Estol és una casa de colònies, està ubicada a l’antiga Masia La Guàrdia. Típic de la comarca on es troba, l’Alt Penedès, aquestes masies es dedicaven tradicionalment a la producció de vi per al consum propi. Envoltada de vinyes i bosc, en un indret molt tranquil del terme municipal de Sant Martí Sarroca, constitueix un paratge perfecte per a dur-hi a terme des de qualsevol activitat de l’àmplia gamma que comprèn l’educació en el lleure fins a trobades de convivència, descans i turisme familiar. Per aquest motiu es va convertir en casa de colònies. El tracte agradable, el confort, la cuina casolana i l’adaptació a les necessitats concretes de cada grup són les nostres premisses principals.

Instal·lacions:
Dedicada antigament a la producció del vi i el cava. Envoltada de vinyes i boscos. Disposa habitacions de 6 a 20 places. Calefacció a les habitacions, 2 sales, bosc, vinya, piscina, camp de basquet, granja i hort.

Com arribar-hi:
En primer lloc va bé de saber que la gent de la zona coneix la Casa de Colònies l’Estol com l’Antiga Masia La Guàrdia. Tant si veniu de Barcelona com de Tarragona sortiu a Vilafranca del Penedès per la sortida nord i seguiu en direcció a Sant Martí Sarroca. Un cop a la zona, abans d’arribar a Sant Martí Sarroca, a mà dreta, trobareu unes naus industrials i a continuació el Restaurant Sant Jordi Ca la Cati. A l’altra banda de la carretera, just passat el restaurant i després d’una parada d’autobús, trobareu l’encreuament amb les indicacions: Caves Romagosa Torné. Agafeu aquest trencall i seguiu recte 300 m. Després gireu a la dreta amb les indiacions Torres Mas Rabell i Peinajes Sant Martí. Passareu un pont. Seguiu per la carretera asfaltada i, un cop passat Mas Rabell, a mà dreta, trobareu el trencall de l’Estol.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP