CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Escola de Camp de Ramió


Lloc: Fogars de la Selva ( Selva )
Capacitat: 58 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AN000146
Distància des de Barcelona: 70 km

Escola de Camp de Ramió és una antiga rectoria del S. XIV de tres plantes envoltada de 3Ha d’esplanades. Es troba al Parc Natural del Montnegre i el Corredor, un paratge únic ideal per recuperar el contacte amb la natura, a totes les èpoques de l’any. El Ramió és una casa totalment adaptada i condicionada per realitzar tallers i cursos per adults. Aquí trobareu l’ indret ideal per a la interiorització i el creixement personal, com ara ioga, tai-chi, qi-gong, dansa del ventre, risoteràpia, meditació, dansa africana, teràpia Gestalt,constel.lacions familiars, tota mena de cursos de reconnexió amb la nostra essència i el nostre cos, l’obertura de consciència i el desenvolupament espiritual. Podeu venir a organitzar els vostres cursos privats, gaudir d’una sala de 60m2, de la nostra cuina energètica i vegetariana o de la tradicional catalana, ambdues per llepar-vos els dits. L’Escola de Camp de Ramió també ofereix itineraris guiats, tallers relacionats amb el món rural, educació medi-ambiental, excursions lúdiques, colònies infantils, i moltes coses més… Us garantim una acollida molt càlida i uns preus adaptats als temps actuals.

Instal·lacions:
Disposem de calefacció a tota la casa… A la planta baixa hi trobem una habitació de vuit places i una altra de vint-i-dos,una saleta d’estar amb llar de foc i sofàs, una sala de tallers i els banys. A la primera planta hi ha el menjador, amb una capacitat de vuitanta places, on també hi ha telèfon públic i microones a disposició dels grups. A més a més hi ha tres sales de tallers i una sala de material. I per últim, a la segona planta hi ha dues habitacions una de disset places, una altra de dotze, i els lavabos. La casa de colònies està envoltada de tres hectàrees d’esplanades amb molts arbres, bosc, camps de jocs, camp de futbol,de bàsquet, piscina i lavabos exteriors.

Com arribar-hi:

Des de l’AP-7, s’agafa la sortida 10 (Hostalric), just sortir de l’autopista (no anar en direcció Fogars de la Selva), a uns 50m (abans d’arribar al pont que creua la Tordera), es fa la rotonda sencera i s’agafa la cruïlla de mà esquerra, on comença una carretereta amb una senyalització que posa Ramió, seguir aquesta carretereta fins que us trobeu una senyalització que posa Escola de Camp de Ramió juntament amb un camí de sorra que comença a mà dreta, deixeu la carretereta asfaltada i agafeu el camí de sorra que segueix el lateral de l’autopista i quedeu com si anéssiu en direcció Barcelona, i a partir d’aquí s’han d’anar seguint les senyalitzacions, de color verd que posa Escola de Camp de Ramió. Són uns 6km.

Des de la C-35, un cop s’ha travessat Hostalric hi ha una rotonda, s’ha de seguir direcció  AP-7, i just abans d’agafar l’AP-7 hi ha una altra rotonda, sortiu per la primera sortida que us queda a mà dreta,on hi ha una senyalització que posa Ramió, seguir aquesta carretereta fins que us trobeu una senyalització que posa Escola de Camp de Ramió juntament amb un camí de sorra que comença a mà dreta, deixeu la carretereta asfaltada (i quedeu com si anéssiu en direcció Barcelona,)  i a partir d’aquí s’han d’anar seguint les senyalitzacions, de color verd que posa Escola de Camp de Ramió.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP