CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


El Pinar


Lloc: Canyelles ( Garraf )
Capacitat: 180 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000114
Distància des de Barcelona: 52 km

El Pinar es troba al cor del Parc Comarcal del Garraf, entre Tarragona i Barcelona. És una antiga masia de l’any 1769 habilitada i reformada com a casa de colònies. Amb una capacitat de 180 places, El Pinar és una opció atractiva per a colònies escolars, trobades lúdiques, estades esportives, campaments d’aventura, activitats d’incentiu, etc.

Instal·lacions:
El Pinar disposa d’un observatori astronòmic, des d’on es pot contemplar i aprendre sobre l’espai i les estrelles. Sala del Cel Profund, on podem observar l’inici del Sistema Solar. Planetari Inflable on poder aprendre sobre constel·lacions i el nostre cel. Esplanades al voltant de la casa, porxos i coberts, Pantalla de projecció, Sala amb tatami, Piscina, Camp de futbol, Camp de bàsquet.

Com arribar-hi:

Com arribar des de Barcelona

OPCIÓ 1:Venir per l’AP7 direcció Vilafranca del Penedès. Just a l’alçada de Vilafranca agafar la sortida 29 indicada com: Sitges, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, per l’autovia C.15. Continuar per la C-15 direcció Vilanova i la Geltrú fins la Sortida 7 indicada com Canyelles, Sant Pere de Ribes. Una vegada a la rotonda, anar direcció Canyelles i seguidament trobarem l’accés a la Casa de Colònies.

OPCIÓ 2:Venir per la C-32 direcció Vilanova i la Geltrú, un cop passat Sitges, agafar la sortida 21 indicada com Vilafranca del Penedès, Manresa per l’autovia C-15, Un cop a la C-15 continuar fins la sortida 7 indicada com Canyelles, Sant Pere de Ribes. Una vegada a la rotonda, anar direcció Canyelles i seguidament trobarem l’accés a la Casa de Colònies.

Com arribar des de Tarragona:

Per la C-31 fins Vilanova i la Geltrú, agafarem la sortida 21, direcció Vilafranca del Penedès Manresa per l’autovia C-15, Un cop a la C-15 continuar fins la sortida 7 indicada com Canyelles, Sant Pere de Ribes. Una vegada a la rotonda, anar direcció Canyelles i seguidament trobarem l’accés a la Casa de Colònies.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP