CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Clar del Bosc


Lloc: Porqueres ( Pla de l'Estany )
Capacitat: 210 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000276
Distància des de Barcelona: 125 km

El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’estany de Banyoles i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà. La casa de colònies d’El Clar del Bosc (abans coneguda com Campus Hernando Fierro) permet l’estada de petits i grans grups fins a 210 places. Les instal·lacions de la casa de colònies són molt completes amb pistes de bàsquet, de futbol, piscina, rocòdrom i camp de tir amb arc. Destaca entre totes elles el circuit del Bosc Vertical on els nens podran moure’s per ponts flotants, d’arbre en arbre, i saltar en tirolina. La distribució dels espais a El Clar del Bosc és especialment apreciada per tots els grups, doncs és una avantatge que facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats.

Instal·lacions:
Sala audiovisual HD amb gran pantalla, Teatret, 5 sales interiors polivalents, Menjador interior de gran capacitat, Menjador exterior cobert per a petit grup, Gran piscina i espai ajardinat, Bosc vertical de tirolines i ponts, Rocòdrom, Pista de tir amb arc, 2 Poliesportius amb cistelles i porteries, Pista d’equitació, Parc infantil.

Com arribar-hi:

Per la AP-7 direcció C-66 heu d’agafar la sortida numero 6 i continueu per la C-66 a 7,9 km agafeu la sortida Mata/Banyoles/sud/Bogonya C-150. Quan arribeu a la rotonda sortiu per la tercera sortida direcció C-150a i continueu per aquesta carretera fins arribar al trencall del carrer de Mossès Ramon Avellana, gireu a la esquerra per agafar el carrer de Mossès Ramon Avellana, continuem recte fins arribar al final del carrer i  Gireu a la esquerra per GIV -5247, continueu recta 5 km i gireu a la esquerra pel carrer de la canuda. El destí queda a mà dreta.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP