CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Vilalta


Lloc: Moià ( Moianès )
Capacitat: 100 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000117
Distància des de Barcelona: 65 km

Can Vilalta és una antiga masia rehabilitada com a casa de colònies a 55 km de Barcelona i ubicada a dalt d’un turó amb vistes a Montserrat, Sant Llorenç del Munt i la zona prepirinenca del Port del Compte. En un entorn natural i rodejat de camps de pastura, de conreu i de bosc, Can Vilalta disposa d’un paratge perfecte per celebrar-hi qualsevol tipus d’activitat educativa i de lleure.

Instal·lacions:
La casa disposa de dues hectàrees de terreny pla, amb camps d’esports, sorral, zona ajardinada, una gran era davant la casa, fonts i circuit de miniaventura. Teatre i sala planetari.

Com arribar-hi:
Per la carretera C-59 (Sta. Perpètua de la Moguda/Mollet – Moià) Aquesta via comença a l’alçada de Mollet i Santa Perpètua de la Moguda, es pot prendre des de la C-33 o bé la C-17. Seguir en direcció Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Castellterçol i Moià. Un cop al poble de Moià ens trobarem un semàfor, seguir en direcció al centre de la població, no sortint de la mateixa via C-59 i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l’indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

Per la carretera C-17 Prendre la sortida Moià, i seguir per la carretera N-141C, passarem per Collsuspina i seguidament el poble de Moià. Al semàfor, ja dins el poble, girar a la dreta en direcció al centre de la població. Ens situarem a la carretera C-59 no sortint de la mateixa via i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l’indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

Per la carretera C-25 (eix transversal) Prendre l’eix transversal, a la sortida L’Estany – Moià girar i continuar en direcció a aquestes poblacions. Passarem per el poble de l’Estany, ja a la carretera C-59. Un cops passats el nucli urbà i a uns 4 quilòmetres, ens trobarem un indicatiu a mà esquerre on posa Can Vilalta. Si arribem al restaurant Montví de Baix significa que acabeu de passar de llarg el trencall.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP