CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Solà


Lloc: Vilobí d'Onyar ( Selva )
Capacitat: 170 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AN000062
Distància des de Barcelona: 100 km

Can Solà està situada a la comarca de La Selva, que es caracteritza per un clima suau amb poques precipitacions durant l´hivern i amb estius calorosos i llargs. Can Solà té com a base una educació lúdica, educativa i personalitzada per a cada grup, tenint en compte l’edat, el nombre i les característiques de cadascun d’ells. El nostre equip de monitors/es té la màxima cura de les activitats, així com de potenciar els petits hàbits quotidians.

Instal·lacions:
Disposem d’una sala polivalent de 70 m2 per realitzar tot tipus d’activitats. Instal.lacions esportives, Piscina de 6 X 16 m. Camp de futbol 11 de gespa natural. Camp de futbol 7 de gespa. Camp de futbol 7 de terra vallat. Camp de voleibol. Pista de bàsquet. Instal·lacions d´aventura (pont de mico, pont tibetà, rocòdrom, tirolina). Calefacció.

Com arribar-hi:

Si veniu des de Barcelona per l’AP-7, direcció a Girona, cal agafar la sortida 8 amb direcció a l’Aeroport-Cassà de la Selva.

Dirigiu-vos cap al mateix aeroport i a mig camí preneu un trencant a mà esquerra direcció Vilobí d’Onyar (cal arribar a la rotonda i tornar enrere). Un cop a Vilobí d’Onyar, cal continuar recte fins al trencant de la carretera GI-533 (Girona-Santa Coloma de Farners), arribar a l’estació de servei Bp i girar a la dreta cap a Sant Dalmai, entreu a la rotonda i sortiu cap a Can Bells, on es troba la deixalleria.

Cal passar per davant d’aquesta i girar a la dreta fins arribar a un encreuament on s’indica 2’5 km fins a Can Solà que també ens farà tombar a la dreta. A partir d’aquí cal seguir el mateix camí fins trobar el camí de sorra on hi trobarem un cartell indicant l’entrada a Can Solà.

Si veniu per la variant de Vic-Girona la C-25, heu de prendre la sortida senyalitzada com a km 228 en direcció Anglès-Olot-Sant Coloma de Farners-Lloret. Després agafeu el desviament a l’esquerra en direcció Vilobí-Santa Coloma de Farners-Lloret. Després agafeu el desviament a l’esquerra en direcció Vilobí-Santa Coloma de Farners.

Al arribar a la carretera GI-533 gireu al trencant de Vilobí d’Onyar, arribar a la rotonda de l’estació de servei Bp direcció Cab Bells, passeu per davant de la deixalleria i seguir els cartells fins arribar a Can Solà.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP