CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Rigol


Lloc: Begues ( Baix Llobregat )
Capacitat: 100 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000014
Distància des de Barcelona: 37 km

Com a casa de colònies i Granja-Escola, Can Rigol està especialment pensada i dissenyada pels nens: escoles, esplais, grups esportius… Però també és molt utilitzada per grups d’adults: entitats musicals i corals, grups familiars, grups d’empreses, celebracions, etc. Perquè Can Rigol és casa teva. La Casa va estar antigament habilitada per masovers que s’encarregaven del cultiu de les terres, fonamentalment camps de cereals, vinyes i presseguers, i de la cura de la finca. L’any 1983 es va acondicionar i inaugurar com a Casa de Colònies. L’ànima emprenedora de Can Rigol va ser la Mercè Guasch. Anys després, concretament al 1994, ja amb l’ajut d’en Joan, es van ampliar les instal·lacions amb la creació i construcció de la Granja-Escola.

Instal·lacions:
Pàrquing per a cotxes i autocars, Piscina, de 120 m2, dividida en dues zones: Una de 60 cm. de profunditat i l’altra d’una profunditat màxima de 140 cm. Tot el recinte queda aïllat per una tanca de 2 metres. Cuina. Dos menjadors de 70 i 45 places, que es poden convertir en 1 de fins a 120 places. Bugaderia. Carpa oberta amb taules i bancs. WIFI. Calefacció. Tres sales d’activitats. Camps no reglats de vòlei, bàsquet i futbol, Cinc serveis sanitaris i rentamans, Dos sorrals, Esplanades, camps de cultius i bosc.

Com arribar-hi:
Barcelona-Gavà per la C-32. A la sortida de Gavà cal agafar la carretera que porta a Begues BV-2041 (hi ha uns 8 km aproximadament). No cal passar per dins de Gavà.Un cop a Begues heu de passar de llarg 4 rotondes. A la cinquena (que està 1.5 km després del pont) heu de girar a la dreta cap al centre urbà i a 1 km trobareu la indicació de CAN RIGOL cap a la dreta.

GPS: 41º19’41.501″N / 1º54’42.801″E

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP