CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Can Brugarola


Lloc: Canet de Mar ( Maresme )
Capacitat: 80 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000396
Distància des de Barcelona: 43 km

Can Brugarola,  casa de colònieses, troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya.

Instal·lacions:
La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris. A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris, amb habitacions de 10 fins a 20 places, amb sanitari independent a cada habitació. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades. També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins. La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina. La casa disposa de WI-FI.

 Com arribar-hi:
Amb cotxe: Arribant a Canet de Mar per la N-II o bé per la C-32 (autovia del Maresme) s’ha d’accedir fins l’estació de RENFE, situada a la mateixa N-II, un cop allà cal anar fins al final del poble en direcció Sant Pol/Girona i a l’últim semàfor prendre el carril del mig per girar a l’esquerra. Pujar l’avinguda gran i el segon carrer girar a la dreta, previ indicador.

Transport públic

A la pàgina web de la companyia RENFE trobareu els horaris de Rodalies 1. Haureu de baixar a l’estació de Canet de Mar i cal anar fins al final del poble en direcció Sant Pol/Girona (en direcció a l’esquerre) i a l’últim semàfor girar a l’esquerra. Pujar l’avinguda gran i el segon carrer girar a la dreta, previ indicador de la casa.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP