CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Amposta Parc


Lloc: Amposta ( Montsià )
Capacitat: 526 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: CC000414
Distància des de Barcelona: 180 km

Un gran nombre de col·lectius renoven cada any la seva confiança amb el “CENTRE ESPORTIU AMPOSTA PARC”, per la qualitat serietat i dinamisme dels nostres serveis. Els convidem a conèixer les magnífiques instal·lacions que disposem. Colònies escolars amb activitats. Estades per a grups en general amb pensió completa o mitja pensió. Complex vacacional ideal per a famílies i col·lectius que els hi agradi conviure amb la natura. Activitats d´un dia. Treballs de síntesi.

Instal·lacions:

El complex esportiu Amposta Parc, amb una superficie total de 30.000 m2, està situat als afores de la localitat d´Amposta. L´Alberg disposa també d´un ample menjador de 350 places. Bar-saló, Terrassa, Sales polivalents (jocs, estudis, audiovisuals, TV-Video), Discoteca. A l´exterior trobem les instal·lacions esportives: Varis camps de futbol (de gespa), Pista poliesportiva coberta  (bàsquet, futbol-sala, patinatge), Pista de volei, Piscina.

Com arribar-hi:

Per Autopista AP-7 (autopista del Mediterrani) Sortida núm. 41 (Amposta / Sant Carles de la Ràpita) Després del peatge continuar fins a trobar una rotonda, Sortir de la rotonda (2a sortida direcció Aldea / Sant Carles de la Ràpita). A la següent rotonda (1a sortida direcció Amposta Sud) Passareu per sobre del pont del Riu Ebre. Continuar recte, fins a trobar un cartell gran que s’indica: C-12 sortida Amposta / Tortosa, sortir i trobareu una rotonda. Fer mitja volta a la rotonda i sortir direcció Tortosa (C-12). Continuar i trobareu una 2a rotonda, fareu la mateixa operació, direcció Tortosa (C-12). A un km. aproximadament trobareu un cartell a la vostra dreta que indica “Camí de Comes“. Sortir, i a 50 metres veureu una tanca metàl·lica i un cartell que posa “Centre Esportiu Amposta Parc”

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP