CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


La Ruca


Lloc: Avinyó ( Bages )
Capacitat: 140 places
Distància des de Barcelona: 81 km

La Ruca és una masia de l’any 1989 i va ser la primera Escola de Natura.

Es troba al peu de la riera de Malrubí i envoltada de boscos, que permeten la realització d’excursions i activitats a l’aire lliure.

La Ruca acull el projecte pedagògic del centre d’Educació Ambiental que desenvolupa, la descoberta del bosc i la riera i dels conreus, el consum d’energia i el seu estalvi o els estils i hàbits de vida sostenible.

Instal·lacions: 

La casa està distribuïda en habitacions amb capacitat per 4, 6, 8 i 10 persones.

També disposa d’àmplies sales ideals per al desenvolupament d’activitats interiors.

Als exteriors trobem piscina i esplanada per jugar a futbol.

Com arribar-hi:

Vehicle propi

Des de la C-58 direcció Manresa a l’altura de terrassa podeu agafar la C-16 fins la sortida 54 direcció Navarcles o continuar per la C-58 fins Manresa .

Un cop agafada la sortida de Navarcles continuareu per carretera N-141c cap a Ctra. De Vic, a la primera rotonda continueu recta i a la segona rotonda agafeu la segona sortida per continuar per Ctra. De Vic, passat 3 km haureu d’agafar un trencall a la esquerra senyalitzat con “Casa de Colònies La Ruca”.

Un cop heu girat haureu d’agafar el primer camí a mà dreta i passat 1km trobareu a la dreta la Masia La Ruca.

Transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat o RENFE fins a Manresa. Des de l’estació d’autobusos, agafar cotxe de línia de la companyia Castellà, direcció a Vic fins a la parada del Restaurant Urbisol. Un cop allà, baixar a peu per una pista no apta per turismes ni autocars, fins a la casa (1,8 km).

 

TOP