CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Eurostage


Lloc: Caldes d'Estrac ( Maresme )
Capacitat: 174 places
Distància des de Barcelona: 41 km

Eurostage és un centre esportiu ubicat a la població de Caldes d’estac, a la comarca del Maresme.

La casa està molt a prop de Barcelona, a només 41km. Situada en un entorn privilegiat, envoltada de natura i prop de la platja ens garanteix una estada plena d’activitats.

Instal·lacions: 

La casa està distribuïda en habitacions amb lliteres de fusta de 2, 4, 8, 10 i 14 places, grans finestrals, terrasses i dues escales d’accés que porten directament als menjadors.

Als exteriors de la casa podem trobar, piscina, zones de jocs, pistes de tenis, pistes poliesportives i de fronton, pista de bolei, camp de futbol…

Com arribar-hi: 

Vehicle propi

Per autopista C-32:

Barcelona-Caldes: agafeu la sortida 108 de Caldes d’Estrac. Sortint del peatge, gireu a l’esquerra cap a Sant Vicenç de Montalt. A la primera rotonda, agafeu la primera sortida a la dreta. És un camí de sorra que es torna d’asfalt. Quan el camí comença a baixar ja veureu Eurostage. En arribar a la Riera de Caldetes, gireu a l’esquerra.

-Girona-Caldes: agafeu la sortida 108 que us portarà directament a la rotonda i gireu pel camí de sorra que trobareu a mà dreta. Des del camí ja veureu Eurostage. En arribar a la Riera de Caldetes, gireu a l’esquerra.

Transport públic

Caldes d’Estrac disposa d’una estació de tren que ens portarà al centre de Barcelona en 45 minuts. Els trens passen amb una freqüència de 20 minuts. De l’estació a Eurostage teniu 25 minuts a peu.

+ informació d’horari i serveis a RENFE

TOP