CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Les vostres colònies i sortides amb CERCO SOL

Aquest any 2018 us oferim les millors colònies pels vostres alumnes, colònies al mar, amb un ventall d’activitats per a tots els cursos, des de la visita a diferents ports de la costa catalana, fins a activitats aqüàtiques d’allò més divertides, conèixer la fauna i la flora marina i tot el que està relacionat amb la pesca.

També podeu triar les colònies a la neu, combinant les estades d’esqui i construcció d’iglus, amb activitats per conèixer el Pirineu català, des de totes les espècies d’animals que hi habiten, com també, la gran varietat d’espècies d’arbres, arbustos i plantes de la zona.

Les colònies tradicionals també tenen cabuda en la nostra oferta de cases i insta·lacions, repartides per tot el territori, oferint infinitat d’activitats basades sempre amb la diversió però també en l’aprenentatge dels vostres alumnes, colònies temàtiques, d’aventura, d’aprenentatge dels oficis tradicionals del nostre entorn, els animals de granja, entre molts altres temes.
Amb la possibilitat de fer algunes activitats en diferents idiomes.

També estem especial·litzats amb les SORTIDES D’UN DIA, repartides per tot el territori, amb la millor oferta d’activitats, en gairebé tots els àmbits.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i demaneu la informació necessària per fer que els vostres alumnes gaudeixen d’allò més bé amb les nostres propostes.

TOP