CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Club laietà Sam esports

L’any 1947 , el Club celebra els seus primers 25 anys. Amb aquest motiu, la Federación Española de Baloncesto li concedeix la Medalla al Mèrit en bàsquet, distinció que atorgava per primera vegada a una entitat.

L’any 1953 es funda la secció d’hoquei, el Club inscriu l’equip en el trofeu Samaranch i el guanya. Això dóna molt d’impuls a aquest esport en el si de l’entitat i fa que, ja en el futur, sigui una pràctica esportiva més dins el marc d’activitats.

El dia 2 de novembre de 1965, Joan Antoni Samaranch, que ja era “delegado nacional”, presidia l’acte de col·locació de la primera pedra del que serien les noves instal·lacions.

Tot just feia un any que el Club es troba a les noves instal·lacions, sorgeix la primera oportunitat d’ampliar-les. Es tracta d’uns terrenys de lloguer que permetran passar de 4 a 8 pistes de tennis, una altra poliesportiva i un frontó-tennis per a que l’escola d’aquest esport la pogués utilitzar.

Amb la presidència del Sr. Josep Guix es van celebrar de manera solemne els 50 anys del Laietà: terrenys de propietat, instal·lacions esportives i socials molt modernes per l’època, una massa social oscil·lant entre els 1.200 i els 1.400 membres, i una ubicació que podríem qualificar d’immillorable dins del marc urbà barceloní.

Activitats:

El club ocupa una superficie de 22.000m2 amb 15 pistes de tennis, 11 pistes de pàdel, 1 piscina, 1 pista poliesportiva i de patinatge, 1 camp de futbol de gespa artificial, 1 pista poliesportiva coberta i de bàsquet, 1 sala de fitness, 1 sala de spinning, 1 sala per classes dirigides, pistes de petanca, saló social, parking, restaurant, terrassa, parc per infants i molts més espais per a gaudir de l’esport i la vida en familia. Vine al Laietà!

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP