CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg Viladoms de Baix


Lloc: Castellbell i el vilar
Capacitat: 90 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000096
Distància des de Barcelona: 53 km

A la comarca del Bages, a 4 km de Monistrol de Montserrat i a 18 km de Terrassa. El lloc presenta una extraordinària panoràmica de la muntanya de Montserrat, i es troba prop del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac i també del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.
La casa va ser construïda especialment com a acolliment de grups. Actualment ha estat renovada i ampliada. Està ben adaptada per a persones minusvàlides. Estructurada en tres edificis d’una sola planta. Disposa d’un total de 25.000 m² de finca barrada.

Instal·lacions: Sala amb TV i DVD i vídeo projector panoràmic, 2 sales de tallers, capella, infermeria, bloc sanitari adaptat per a persones amb mobilitat reduïda (consultar a l’alberg), parc infantil, àrea esportiva (pistes de bàsquet, voleibol, 2 taules de ping-pong i piscina), calefacció, aparcament, esplanada per a jocs, àmplies zones de bosc, terreny d’acampada, tot il·luminat i ben delimitat.

Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes i fredes, bugaderia, lloguer de llençols i tovalloles, telèfon públic i fax, informació de rutes i excursions.

Com arribar-hi:

Amb tren: RENFE (tel. 902 24 02 02), la parada més propera és Vacarisses. L’alberg es troba a 3 km.

En taxi: Terrassa (tel. 937 357 777), Vacarisses

Amb cotxe: Autopista C-16 (abans A-18), sortida Sant Vicenç de Castellet i després adreça Terrassa, passat el túnel de la Bauma, s’agafa el desviament de l’esquerra, carretera BV-1212adreça Vacarisses (indicador: Vacarisses 7 km). L’alberg està situat a 2 km del desviament, passat el pont de l’autopista a l’esquerra. També es pot anar per la sortida de la C-58 (abans A-18) d’Olesa i Viladecavalls, per agafar la carretera C-58 (abans BP-1213) adreça Manresa, i en el km 14, s’agafa el desviament de la dreta, carretera BV-1212 adreça Vacarisses (indicador: Vacarisses 7 km).
Des de Manresa, carretera C-55 (abans C-1411), s’agafa un desviament a la dreta, adreça Terrassa (carretera BP-1213), i immediatament, passat el túnel de la Bauma, s’agafa el desviament de l’esquerra (BV-1213, indicador: Vacarisses 7 km).

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP