CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg residència esportiva Àster


Lloc: Vandellòs
Capacitat: 183 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000480
Distància des de Barcelona: 131 km

L’Alberg Esportiu Àster va ser construït a principis dels anys setanta, juntament amb la resta d’edificis que conformen el poblat d’Hifrensa (actual Urbanització Hifrensa), de la mà de l’arquitecte Antonio Bonet Castellana. La capacitat màxima de l’Alberg és de 183 places, distribuïdes en un total de quaranta habitacions (de dues, quatre o sis places), totes elles equipades amb bany interior. A més, set d’aquestes habitacions es troben situades a la planta baixa i tenen el bany completament adaptat. L’Alberg compta amb un gran ventall de serveis perquè els nostres clients, ja siguin escoles, famílies, grups… puguin gaudir d’uns dies en un acollidor i agradable ambient. La zona en la què es troba l’Alberg té un complex esportiu molt ric: piscina coberta, gimnàs, sales d’activitats dirigides, pistes de tennis, pistes de pàdel, camp de gespa artificial… Els usuaris de l’alberg tenen descomptes especials en la utilització de les nostres instal·lacions esportives.

A més, el municipi ofereix a tots els visitants gran varietat d’activitats d’aventura: vela, golf, caiacs, windsurf, pàdel surf, senderisme, escalada, hípica, tir amb arc, i posa a l’abast tots els serveis municipals.

L’Hospitalet de l’Infant és un nucli de població que pertany al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, situat al sud de la província de Tarragona. El municipi ofereix un paisatge únic pel seu contrast, mar i muntanya, al bell mig de la Costa Daurada. L’Alberg Àster compta amb un complex esportiu amb espais dedicats a la pràctica de diferents esports: piscina coberta, pistes de tennis, pàdel i camp de futbol de gespa artificial. L’Alberg disposa de 40 habitacions (de 2 , 4 o 6 places), totes elles equipades amb bany individual (7 d’aquestes situades a la planta baixa i amb bany adaptat). La capacitat total de l’alberg és de 183 places. A més, el municipi posa a l’abast dels visitants un gran ventall de propostes lúdiques i culturals.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP