CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Alberg Pic de l’Àliga


Lloc: Queralbs
Capacitat: 170 places
Núm. de Reg. instal·lacions juvenils: AJ000024
Distància des de Barcelona: 132 km

Situat a 2.120 metres d’altitud, en el cor dels Pirineus orientals, és un lloc estratègic per realitzar múltiples activitats relacionades amb l’excursionisme i els esports d’aventura o simplement trobar moments de repòs.
Típica construcció d’alta muntanya, amb grans espais comuns i acollidores habitacions amb vista sobre la vall de Núria i els cims que ho envolten, la vall de Freser i el pla de Vic. Recentment, s’han realitzat obres de remodelació general de l’edifici.

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda. Sala TV i DVD, sala de reunions, sales polivalents, biblioteca, ludoteca, cartoteca, sala de jocs.

Serveis: Menjador, cafeteria (venda d’entrepans), màquines automàtiques de begudes fredes, lloguer de tovalloles, consigna i informació de rutes d’excursions.

Com arribar-hi:

A peu: Els més aventurers poden seguir el camí que puja des del poble de Queralbs, arribaran a Núria en aproximadament dues hores i mitjana. Després cal fer una petita ascensió fins a l’alberg per un camí que surt des de l’estació del telecabina.

En cremallera: el cremallera surt de Ribes de Freser o de Queralbs i en 45 minuts arriba al santuari de Núria. Una vegada allí, cal agafar el telecabina, que arriba fins a les portes de l’alberg.

Amb tren: Línia rodalies Renfe C3: Barcelona-La Tour de Querol, estació de Ribes de Freser. + Info Una vegada en l’estació, caldrà agafar el Cremallera + info de la Vall de Núria fins al Santuari de la Mare de Déu de Núria i després es pot arribar fins a l’alberg a peu, o bé agafar el telecabina des de l’estació d’esquí de Núria.

Amb cotxe: Cal anar fins a Ribes de Freser per la N-152, després de passar aquesta població, continuar fins a Queralbs. + info Des de l’estació agafar el Cremallera  de la Vall de Núria fins al Santuari de la Mare de Déu de Núria i després es pot arribar fins a l’alberg a peu, o bé agafar el telecabina des de l’estació d’esquí de Núria.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP