CERCO

infobox_ca

Truca’ns:
93 782 35 15

de: Dl. a Dv. de 8:30-17:00

actualitat


Roc Roi

ROCROI és un dels noms importants dels esports d’aventura al nostre país.

ROCROI va néixer el 1996 a Llavorsí (Pallars Sobirà – Lleida), oferint activitats de primavera estiu (rafting, caiac, senderisme, BTT…); l’oferta s’ha anat ampliant. Des del 2000 s’ofereixen activitats d’hivern (sortides amb trineus de gossos, motos de neu, raquetes de neu, esquí de fons i de muntanya, tallers, formacions…).

L’objectiu dels seus fundadors, guies reconeguts de riu i de muntanya, va ser i és satisfer una demanda cada vegada més creixent d’activitats en la naturalesa. Volem transmetre i donar a conèixer als nostres clients les sensacions i experiències que els esports d’aventura ens proporcionen a nosaltres mateixos.

Volem ser la millor operadora d’aventures sostenibles que acosten a l’ésser humà a la naturalesa, connectant-lo amb l’emoció, l’acte-realització, l’acte-expressió i el compromís social.

Creem i compartim emocionants experiències que ajuden a enriquir la vida de les persones a través de la cerca dels seus propis límits, potenciant l’aprenentatge i el gaudi de la naturalesa amb total seguretat.

En la creació del producte, busquem sempre l’excel·lència, la innovació, la màxima qualitat i competitivitat; així doncs, estem sempre en contínua evolució de la nostra activitat, supervisant i cuidant sempre el menor detalli perquè el client quedi sempre satisfet.

Les nostres activitats estan plenament adaptades a tota mena de perfil de client; particulars, famílies i grups, exploradors, escolars, amants de la naturalesa i amants de l’autèntica aventura, incentius per a empreses… poden trobar el seu lloc en les nostres propostes d’activitats.

Els seus fundadors, Carlos i Lluís Rabaneda, han sabut veure, analitzar, dur a terme i consolidar el negoci dels esports d’aventura; El secret? El coneixement del mitjà, l’activitat in situ, la visió de creixement, la diversificació i la renovació dia rere dia de l’empresa, envoltant-se dels millors professionals en cada àrea i sector dins de la pròpia empresa.

Fes-nos una consulta


Nom del responsable: *

Nom del centre: *

Curs: *

Població: *

Codi Postal: *

Adreça: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero adults: *

Numero nens: *

Tipus de sortida:
Sortida d'un diaColònies

Observacions:

Motiu de la reserva: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Pensió escollida: *
Reunions familiarsReunions d''empresaTrobades o grupsAniversarisCasaments,Comunions, Batejos...Comiats de Solter/aEntitats (esplais,associacions..) Altres

Nom del responsable: *

Telèfon de contacte: *

Correu electrònic: *

Dates sol·licitades: *

Numero de adults: *

Numero de nens: *

Servei de monitors:
SiNo

Observacions:

TOP